Date(s) - 28/04/2019
12:00 - 17:00
Gifts, activities, workshops, taster sessions, book readings and talks to entertain and empower the whole family and promote the importance of holistic wellbeing especially in children/young people:
Emotionally; personally; spiritually; socially and educationally.
This event is to showcase alternative approaches to children’s holistic wellbeing, so we will have children’s wellbeing professionals who offer unique services and products. See below for Admit One Child Free Voucher.
Fundraising for Sara Shebear’s Future School Research in Russia
Weʼre raising £2,000 to visit Russia to research a unique student-centred institution based on love and respect, aiming to introduce the approach to the UK.
|Stall Name||Stallholder||Description||Website/Social Media|
|Shebear Nature Connection||Sara Shebear||Make your own wooden pendant, stickman & wand. Natural gifts, canvases & books||sarashebear|
|Dee's Book Boutique||Denise Mitchell||Usborne Books for children and parenting||deesbookboutique|
|Healing with Breathing||Jen Tiller||Therapies and training for calm, fitness and confidence. Clinically proven to reverse asthma and improve breathing problems in all ages.||jentiller|
|Stevenage Alternatives||Dhyan Jyoti||Offering our CCSR divinity readings using our own Dhyan Jyoti|
Creations CCSR divinity tool. Followed by a CCSR divinity
journey in exchange for a donation.
|Stress Less Relax To The Max||Louise Sizeland||Mindful Meditation||stresslessandrelax|
|ArtSkool||Annette O'Donnell||Art Tuition, parties and events. Coaching information. CBD Oils||Annette O'Donnell|
|doTERRA Essential Oils - Wellness Advocates||Kirsty Froome &|
|Essential Oils can be a wonderful, cost-effective and natural solution for supporting children with common ailments.||LiOliessentiallycrystals|
|Energy Crystals||Emma Bratton||Wide range of Crystals |
Sharing intuitive advice on which crystals are right for you
Business is run by Emma Bratton who is 11 and has been running her business for 5 years – since she was 6
|Energy Crystals UK|
|The Sound & Story Space||Sue Pready||Sound and Story Sessions for Children||The Sound & Story Space|
|Seed Nutrition||Pat Forrester||Seed based nutrition formulated by an oncologist for children with cancer||Pat Forrester Facebook Page|
Workshops, Talks and Taster Sessions Timetable
|12:00 (15 mins)||Sara Shebear||Welcome - Setting the intention for the Event|
|12:15 (45 mins)||Jayne Bratton||Raising Crystal Children see
Raising Crystal Children Workshop
|13:00 (45 mins)||Kirsty Froome||Essential oils beginner’s information and how to use
them for children’s health and well-being.
|13:45 (45 mins)||Jen Tiller||Healing with breathing. A clinically proven process.
About Jen's workshop
|14:30 (45 mins)||Annette O'Donnell||Watercolour workshop with themed summer holiday music.
Create a summer beach scene in watercolours. Learning about colour wash and colour mixing. For ages 4-12
About Annette's workshop
|15:15 (45 mins)||Dhyan Jyoti||Shaman Power Workshop:
Try out our mobile twin eagle tribe medicine wheel and see for yourself how it works.
About Dhyan's workshop
|16:00 (30 mins)||Sara Shebear||Book launch and reading of
Gerald and the Magic of the Trees
|16:30 (30 mins)||Sara Shebear||Raffle and Goodbye|
£2 for Adults, £1 for children, Under 5s Free entrance.
Please contact Sara Shebear on 07944 130969 with any questions or comments.